Bij de melkontvangst starten de voorbereidingen van het kaasmaken. De melk van onze veehouders komt binnen en wordt opgeslagen in tanks. Na de benodigde controles en juiste behandelingen is de melk klaar voor de volgende afdeling: de kaasmakerij.
In de kaasmakerij maken we van melk kaas. Een eeuwenoud ambacht in een moderne fabriek. Meer dan dertig verschillende melksoorten verwerken we tot ruim 450 verschillende kaassoorten. Een uitdaging die kennis, nauwkeurigheid en creativiteit vraagt.
Functie
- Je bestuurt het productieproces en voert controles uit door monsternames en analyses.
- Je bedient en reinigt verschillende apparatuur en helpt bij het oplossen van storingen.
- Je werkt in wisselende diensten zodat de productie 24/6 door kan gaan.
Profiel
- Je hebt een MBO-diploma of wilt een MBO-opleiding volgen.
- Je denkt vooruit en houdt het overzicht, zodat het juiste product op het juiste moment op de juiste plaats is.
- Je bent praktisch en flexibel ingesteld en kunt zelfstandig werken.
- Je hebt technisch inzicht en oog voor hygiëne en veiligheid.
Bij ons word je onderdeel van een hecht team. Als leden-veehouders en medewerkers van de coöperatie werken we samen aan een oer-Hollands en verantwoord product: kaas. We hebben passie voor ons vak en plezier in ons werk. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de zuivelindustrie.
Kom jij met ons de wereld kleuren met kaas?
Vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op. Of stuur een mailtje naar sollicitatie@rouveenkaas.nl of een appje naar 06 8268 9849.
Vragen? Bel 0522 298 222 en kom langs voor een kop koffie.